Wolfs al zo'n 50 jaar een begrip!

Over Lotty

Na mijn technische textielopleiding heb ik in de jaren negentig het bedrijf van mijn vader overgenomen. Van een speciaalzaak in gordijnen en vloeren heb ik dat uitgebreid naar een totaalconcept voor interieurs. In de drie dagen dat mijn woonstudio gesloten is, bied ik ontwerp en advies. Dat doe ik met liefde en dat is in elk aspect van mijn werk te merken. Luisteren naar mijn klanten vind ik het allerbelangrijkste aspect van mijn werk. Doordat ik weet wat de mogelijkheden zijn, kom ik zo precies uit op het juiste interieur voor iedere situatie. Ik bruis van de energie om mee te denken en mijn creativiteit in te zetten.

Mijn geheime recept is een flinke scheut humor in combinatie met mijn enthousiasme. Laat mij meedenken over een interieurvraagstuk en je maakt zowel mij als jezelf heel erg blij. Ik kom met ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht had. Dat beloof ik!

Over Judith

Sinds september is Judith Tibbe werkzaam bij Wolfs woonstudio.
Ze heeft jarenlange ervaring met fashion en door haar enthousiasme,
kennis van textiel en voorliefde voor interieur was deze keuze al snel gemaakt!

Zij kwam door de jaren heen regelmatig in de winkel om even naar de nieuwe stoffen te kijken en te voelen.
En toen praatten we honderduit over merken, meubels en interieur.

Na ons besluit tot samenwerking is ze gelijk begonnen met een tekencursus en inmiddels heeft ze haar diploma in the pocket.
Zij vind het ook interessant om buiten de lijntjes te kleuren, maar luisterend naar de wensen van de klant.

Wat ik doe

Wolfs woonstudio is een plek voor inspiratie en interieuradvies. Dus zowel voor het allereerste idee als voor de uiteindelijke invulling kunt u hier terecht. De producten in mijn woonstudio bieden volop inspiratie voor iedereen die over het interieur nadenkt. Maar liefst 9 verschillende stijlen zijn te zien, net als een stijlvolle stalenstraat vol gordijnstoffen en vele mogelijkheden voor raambekleding, zonwering, vloerbedekking en meubels op maat. Toch gaat het advies ook zeker verder dan mijn eigen collectie woonproducten. Samen met mijn broer kan ik zelfs complete interieurbouw leveren. Zeg het maar!

Komt u voor interieuradvies, dan bied ik u heel concrete handvatten. Deze vloer met deze wanden, deze meubels en deze accessoires. Wilt u een nieuwe woon/werksfeer met daarin een twist waar u zelf nog niet aan gedacht had? Laat u dan verrassen door mijn originele ontwerp. Ik kan het u zelfs helemaal digitaal laten zien, zodat u precies ziet hoe het interieur wordt als het klaar is. Wat wilt u nog meer?

Wolfs al zo’n 50 jaar een begrip!

Wolfs is al bijna 50 jaar een gevestigde naam in Hengelo. Wat begon als een speciaalzaak in gordijnen en vloeren is in de loop der jaren uitgebouwd tot een begrip op interieurgebied. Inclusief alle bijbehorende kennis, zoals het goed opmeten van de maatvoering. Dat is nog net zo belangrijk als dat het 50 jaar geleden was.

Lotty Wolfs is een ondernemende dame met pit. Ze wist haar vader over te halen met haar ‘in zaken’ te gaan. Inmiddels is ze alweer heel wat jaren de trotse eigenares van deze prachtige en bijzondere woonstudio, gevestigd in een oud kerkgebouw. Voor het ophangen en leggen van onder andere gordijnen en vloeren werkt Wolfs samen met vaste specialisten. U kunt er dus op vertrouwen dat u alles precies zo krijgt zoals u het wilt. De échte Wolfs-beleving, dat is úw interieur met een twist.

Met mijn creativiteit en
kennis los ik het op!

Ik help u graag, maak een afspraak: